Foutje...

Oeps…. foutje!

Posted in: Algemeen

Ja hoor, ook bij mij gaat er wel eens iets fout. Zo was ik vanavond bezig met een setje pannenlappen en een steekcombinatie die helemaal niet goed uitpakte. De pannenlap werd zo scheef als het maar zijn kan! Uiteraard niet de bedoeling dus: uithalen en overnieuw beginnen!!

Dat hoort er ook bij, daar leer je alleen maar van!

Welke fout die jij ooit tijdens het haken maakte vond je het allerergst? Waar baalde je het meest van? Laat het hieronder weten in de reacties.

1 reactie op “Oeps…. foutje!”

  1. Dat was met een zomer truitje voor me zelf voorland was al klaar .
    Met het rugpand begonnen een kwart gehaakt en toen kwam ik er pas achter dat ik de steek verkeerd had gedaan .eigen schuld had het niet goed gelezen wou er te snel aan beginnen.het moraal is dan ook eerst goed lezen voor je begint!
    En nee ik vond het niet leuk moest alles uit halen dus had er ook de pest in .🤓🧐

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.